Her på Opslagstavlen kan din forening få bragt meddelelser og beskeder om kommende begivenheder.
Send din tekst, med eller uden billeder, på mail til: visti@slagelsekulturraad.dk

Det sker i Kongegaarden:

August 2020

 

8.juli – 2. august 2020

Det Blå Rum

Hanne Carlsen udstiller malerier

Arr.: Kongegaarden

Janusz Tyrpak

31. juli – 23. august 2020

Janusz Tyrpak udstiller malerier

Parafraser, nøgne kvindekroppe og portrætter

 

 5.august – 3. september 2020

Rie Brødsgaard udstiller malerier i Det Blå Rum

Giv dig selv et frikvartér i sommeren!

– besøg udstillingen i Korsør Kulturhus med 33 værker af 11 af de bedste danske kunstnere: Jens Birkemose . Henrik Have . Pernille Kløvedal Helveg . Aka Høegh . Bodil Kaalund . Bjørn Nørgaard . Knud Odde .Tryggvi Olafsson . Leif Sylvester . Arne Haugen Sørensen . Inge Lise Westman

Disse 33 litografier, der er fremstillet på det nu lukkede navnkundige litografiske værksted Brøndum i 1999, er en god lejlighed til at se værker af 11 af de bedste danske kunstnere. En flot kavalkade af dansk samtidskunst, 

De 11 kunstnere har oprindeligt lavet motiverne som illustrationer til opskrifter af kokken Søren Gericke bragt i SID’s blad Fagbladet i 1999 (SID nu Fagforbundet 3F). Efterfølgende har forlaget Brøndum udgivet en kogebog med såvel opskrifter som illustrationer under titlen Vandheste fra Rømø. Hvilket i øvrigt er overskriften for et af afsnittene i bogen, som bl.a. har opskriften på Hestereje-suppe uden hest.
Samtlige grafiske arbejder er trykt på kludepapir i formatet 36×48 cm. indrammet og en del af Korsør Kunstforenings samling.

Udstillingen har indtil for nogle år siden kunnet ses i kommunens 

administrationsbygning på Dahlsvej i Korsør. 

Der er Fri adgang til udstillingen i Kulturhusets normale åbningstid mandag til torsdag kl. 10-19 og fredag kl. 10-14 samt ved arrangementer.

Vedhæftet foto af litografi af Tryggvi Olafsson.

 

besøg en udstillingen på Korsør Bibliotek en mappe med 12 rammer med titelblad og tekstblad samt 10 egentlige tryk Linoleumstryk af Henry Heerup

Mappen er et genoptryk fra marts 1991 med de originale linoleumsplader monteret på træ af udvalgte motiver fra 1930 til 1980 i samarbejde med kunstneren. Den blev udgivet af Galleri Helth i Sofiegade på Christianshavn og trykt hos Hostrup-Petersen & Johansen i Valby.  Mappen er en del af Korsør Kunstforenings Samling anskaffet med lokal hjælp ved foreningens 25 års jubilæum i 1991.

Desuden håber vi, når indramningen snart er færdig, at kunne præsentere en skalatryk serie af et farvelitografi, Kat og måne, udgivet af Skolernes Kunstforening i 1972. Skalatrykket viser den litografiske proces og forandringen for hver farve der trykkes.

Der er Fri adgang til udstillingen i Korsør Biblioteks normale åbningstid: mandag og tirsdag kl. 10-17, onsdag -torsdag kl. 12-16, fredag kl.10-16, lørdag kl. 10-13. 

Vestsjællands Teaterkreds

Borreby Teater!

Klik på logoerne for at få mere at vide.